Υπηρεσίες

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός
Κλειστά Κυκλώματα Εικόνας
Δίκτυα H/Y
Τηλεφωνικά Κέντρα
Δορυφορικά Συστήματα
Εγκαταστάσεις Ήχου & Εικόνας
Πυρανίχνευση
Αντικεραυνική Προστασία
Ασύρματα Δίκτυα
Αυτοματισμοί

Υποστήριξη

Σας καλύπτουμε με: Πολλές και οικονομικές λύσεις, Υπεύθυνη & πολυετή πείρα, Διαρκές και έμπειρο SERVICE

Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους

Μελέτη Χώρου

Η μελέτη σε ένα χώρο , και γενικά σε οποιοδήποτε συγχρονο κτίσμα αποτελεί ενα απολύτιμο εργαλείο όπως και ο μελετητής σύμβουλος για τον ιδιοκτήτη διότι , η πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά μπορεί να κάνει την ζωή μας ποιο έυκολη αρκεί να έχει γίνει η σωστή πρόβλεψη καλωδίων και ο σωστός προοδευτικός και ποιοτικός έλεγχος των εργασιών.

Με υπευθυνότητα και όρεξη για δημιουργία, πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας δώσουμε την ορθότερη τεχνολογικά λύση, ώστε να επιτυγχάνεται όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόδοση με το μικρότερο κόστος, έχοντας ως κύριο γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας.

Υπηρεσίες

Δομημένη καλωδίωση

Η δομημένη καλωδίωση συνδυάζει όλες τις καλωδιώσεις για ανταλλαγή δεδομένων, σημάτων, και έλεγχο επικοινωνιών σε ένα κτήριο, σε ένα ενιαίο παγιωμένο σύστημα καλωδίωσης. Αυτό σημαίνει ότι όλη η καλωδίωση, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου, του τηλεφώνου, και οτιδήποτε άλλο σε ένα κτήριο, προγραμματίζεται, σχεδιάζεται, εγκαθίσταται, και ρυθμίζεται ως ένα ενιαίο σύστημα. Η δομημένη καλωδίωση παρέχει μια κοινή και συνεπή πλατφόρμα για τις επικοινωνίες και την αλληλεπίδραση μεταξύ συσκευών από τους διαφορετικούς κατασκευαστές. Με την χρήση δομημένης καλωδίωσης έχουμε πολλά πλεονεκτήματα όπως:

•    Συμβατότητα: Η δομημένη καλωδίωση χτίζει μια γέφυρα μεταξύ των συσκευών από τους διαφορετικούς κατασκευαστές επειδή παρέχει μια κοινή και συνεπή πλατφόρμα για τις επικοινωνίες και την αλληλεπίδραση.

•    Συνέπεια: Όλη η καλωδίωση εγκαθίσταται ως ενιαίο σύστημα με αποτέλεσμα να αποφευχθεί η παρεμβολή ηλεκτρικών σημάτων και να παρέχει έναν συνεπέστερο ήχο, βίντεο, τηλέφωνο, ή μετάδοση στοιχείων.
•    Ευελιξία: Η καλωδίωση μπορεί να ρυθμιστεί ξανά εύκολα για άλλες εφαρμογές και τα συστήματα στο σπίτι μπορούν να αλλάξουν αφού συνδέεται με ένα κεντρικό κέντρο διανομής.
•    Ακεραιότητα: Επειδή δεν υπάρχει καμία συναρμογή καλωδίων στο σύστημα, δεν υπάρχει κανένα σημείο αποτυχίας.
•    Συντήρηση και διαχείριση: Κάθε καλώδιο στο σπίτι είναι χωριστά προσιτό για τη δοκιμή και την ανίχνευση λαθών.
Πυρανίχνευση

Τα συστήματα αυτά εντοπίζουν  εγκαίρως την πιθανή ύπαρξη καπνού ή φωτίας. Μόλις ενεργοποιηθούν, ενημερώνουν ηχητικά και οπτικά για την κατάσταση του χώρου που είναι τοποθετημένοι μέσω των σειρήνων που διαθέτουν.


 

 

 

 

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Οι πίνακες χρησιμοποιούνται για την τροφοδότηση και τον έλεγχο λειτουργίας της εγκατάστασης καθώς και για τη διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας σε διάφορα κυκλώματα. Στο εσωτερικό των πινάκων βρίσκονται τα όργανα προστασίας και ελέγχου των κυκλωμάτων που αυτοί τροφοδοτούν (διακόπτες φορτίου, αυτόματες ασφάλειες, ραγοδιακόπτες, αυτόματοι διακόπτες φορτίου, ρελέ ισχύος όργανα μέτρησης κ.α)

Οι ηλεκτρικοί πίνακες εκτός από το να διοχετεύουν ρεύμα, μάς παρέχουν ασφάλεια από βραχυκυκλώματα ή ακόμα και από διαρροές. Κάθε στοιχείο του πίνακα (ασφάλεια, διακόπτης, κ.τ.λ.) κατονομάζεται περιγραφικά για να είναι οικείο και αναγνωρίσιμο από το χρήστη.

 

 

 

 

Ups

Το UPS, αρχικά των λέξεων Uninterruptible power supply (Αδιάλειπτη παροχή ενέργειας) είναι μια συσκευή που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή η απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να ολοκληρώσει τις εκκρεμείς εργασίες του και να τερματίσει ομαλά, στις περιπτώσεις που διακόπτεται η παροχή ρεύματος ή και σε περιπτώσεις υπότασης, υπέρτασης, στιγμιαίας χαμηλής τάσης και στιγμιαίας υψηλής τάσης, προφυλάσσοντας έτσι τις συσκευές από καταστροφή ή και απώλεια δεδομένων. Τα UPS διαφέρουν σε μέγεθος. Υπάρχουν τα πολύ μεγάλου μεγέθους, κατάλληλα να τροφοδοτήσουν ολόκληρους server καθώς επίσης και μικρότερα κατάλληλα για έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή

 

 

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Τα τηλεφωνικά κέντρα  εφαρμόζονται σε γραφεία, επιχειρήσεις, εμπορικά καταστήματα και αποτελούν την κατάλληλη πρόταση για τις αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες επικοινωνίας της εταιρίας ανεξαρτήτως του μεγέθους ή του αντικειμένου της.

Τα τηλεφωνικά κέντρα έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με οποιονδήποτε πάροχο παραδοσιακής τηλεφωνίας αλλά και με το Internet μέσω γραμμών ADSL.

 

 

 

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ


Οι Θυροτηλεοράσεις και τα θυροτηλέφωνα στην καθημερινότητα μας είναι απαραίτητα. Οι περισσότερες σύγχρονες κατοικίες απαιτούν διάφορα συστήματα ελέγχου και εσωτερικής επικοινωνίας, με  σκοπό την  διευκολύνση μας. Το κόστος για να τα τοποθετήσουμε στο σπίτι η στο χώρο εργασίας μας πλέον είναι προσιτό. Υπάρχουν πολλών ειδών θυροτηλεοράσεις όπως ασπρόμαυρες,  έγχρωμες,  ασύρματες και ενσύρματες. Έχουν δυνατότητα για οποιοδήποτε συνδυασμό, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Μπορούμε να τοποθετήσουμε 1,ή 2 κάμερες καθώς και συνδυασμό μόνιτορ με θυροτηλέφωνα.
Κάμερες Ασφαλείας
Τα συστήματα διαχείρισης καμερών ενισχύουν την δυνατότητα παρακολούθησης εξωτερικών χώρων της κατοικίας όπως πισίνες ,δρόμους, παιδικά δωμάτια κτλ. Η εικόνα καταγράφεται σε σκληρούς δίσκους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρώτη ζήτηση .Μπορούν ακόμη να ενεργοποιηθούν αυτόματες διαδικασίες όπως π.χ. να εμφανίζεται σε όλα τα μόνιτορ της κατοικίας ποιος είναι στην εξώπορτα που χτυπά το κουδούνι.

 

Τα συστήματα διαχείρισης καμερών ενισχύουν την δυνατότητα παρακολούθησης εξωτερικών χώρων  περισσότερα...

Τι είναι η δομημένη καλωδίωση;
Μία εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης περισσότερα...

Οι πίνακες χρησιμοποιούνται για την τροφοδότηση και τον έλεγχο λειτουργίας περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ CJWEB Tel. + 30 2810 326014