Υπηρεσίες

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός
Κλειστά Κυκλώματα Εικόνας
Δίκτυα H/Y
Τηλεφωνικά Κέντρα
Δορυφορικά Συστήματα
Εγκαταστάσεις Ήχου & Εικόνας
Πυρανίχνευση
Αντικεραυνική Προστασία
Ασύρματα Δίκτυα
Αυτοματισμοί

Υποστήριξη

Σας καλύπτουμε με: Πολλές και οικονομικές λύσεις, Υπεύθυνη & πολυετή πείρα, Διαρκές και έμπειρο SERVICE

Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους

Μελέτη Χώρου

Η μελέτη σε ένα χώρο , και γενικά σε οποιοδήποτε συγχρονο κτίσμα αποτελεί ενα απολύτιμο εργαλείο όπως και ο μελετητής σύμβουλος για τον ιδιοκτήτη διότι , η πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά μπορεί να κάνει την ζωή μας ποιο έυκολη αρκεί να έχει γίνει η σωστή πρόβλεψη καλωδίων και ο σωστός προοδευτικός και ποιοτικός έλεγχος των εργασιών.

Με υπευθυνότητα και όρεξη για δημιουργία, πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας δώσουμε την ορθότερη τεχνολογικά λύση, ώστε να επιτυγχάνεται όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόδοση με το μικρότερο κόστος, έχοντας ως κύριο γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας.

Ηλεκτρολόγος Ηράκλειο
Προφίλ

Η δουλειά μου είναι ο σχεδιασμός η κατασκευή και η συντήρηση όλων των ειδών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Με βάση την πολυετή πείρα μου και την άρτια τεχνική κατάρτισή, παρέχω στον πελάτη έξυπνες λύσεις με συμφέρουσες τιμές, υψηλή ποιότητα και ασφάλεια υπηρεσιών. Στόχος μου είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, με υλικά που πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές για ασφάλεια και αξιοπιστία, με αποτέλεσμα τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των κατασκευών.
Με υπευθυνότητα προσφέρω στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για όλους τους χώρους.
Η δουλειά μου συμβαδίζει με τις νέες τεχνολογίες και τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και επεκτείνω τις υπηρεσίες μου σε όλους τους τομείς για κάθε ηλεκτρολογικό και κατασκευαστικό έργο.

 

Τα συστήματα διαχείρισης καμερών ενισχύουν την δυνατότητα παρακολούθησης εξωτερικών χώρων  περισσότερα...

Τι είναι η δομημένη καλωδίωση;
Μία εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης περισσότερα...

Οι πίνακες χρησιμοποιούνται για την τροφοδότηση και τον έλεγχο λειτουργίας περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ CJWEB Tel. + 30 2810 326014